Projek Kilauan Mutiara manfaatkan pelajar di negeri Perlis dan Thailand - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 55 pelajar Tahun 6 Sekolah Kebangsaan (SK) Guar Nangka, Kangar, Perlis yang telah menamatkan peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) pada 20 September 2015 yang lalu berpeluang menyertai Projek Kilauan Mutiara kelolaan Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sekolah berkenaan. Program mendapat sokongan Pejabat Menteri Besar Perlis dan Jabatan Pendidikan Perlis.