Kembara ASEAN bantu madrasah di Filipina - Nur Najwa Farhana, Sahadan (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 13 orang mahasiswa dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan dua staf menyertai program Pengembaraan ASEAN di bumi Manilla, Filipina pada 12 Oktober 2015 yang lalu.