MPP UMP yang baharu angkat sumpah tunai kewajipan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 27 ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) Sesi 2015/2016 mengangkat sumpah menunaikan kewajipan dan taat setia di hadapan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim pada 9 Okober 2015 yang lalu.