Pelajar tunai tanggungjawab pilih perwakilan dalam pilihan raya kampus - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pilihan Raya Kampus (PRK) Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memilih calon Majlis Perwakilan Pelajar Sesi 2015/2016 yang diadakan pada 7 Oktober 2015 yang lalu berjalan lancar apabila pelajar masingmasing turun padang memilih calon mereka.