Program Pengurusan Bakat dan Pelan Penggantian, Pemangkin ‘Menuju Kegemilangan’ UMP - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) kategori Kumpulan Pengurusan dan Profesional Gred 44 dan ke atas telah dipilih menyertai Program Kepimpinan dan Pembangunan Sumber Manusia Strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) Modul 3: Assessment Tools anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) pada 6 November 2015 yang lalu.