60 staf sertai ULead UMP tingkat kompetensi kepimpinan staf - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 60 orang staf kategori Kumpulan Pengurusan dan Profesional Gred 41 menghadiri Sesi Taklimat Program Kepimpinan dan Pembangunan Sumber Manusia Strategik UMP (ULead UMP) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan poada 13 November 2015 yang lalu di Auditorium, Perpustakaan, UMP Kampus Gambang.