Program TransU perkukuh perasaan sayang kepada universiti - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Penganjuran Program ‘Transformation for You and UMP’ (TransU) anjuran Jabatan Bendahari dengan kerjasama Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menyemai dan memperkukuh perasaan sayang terhadap universiti.