UMP anjur program pengurusan bakat staf bukan akademik - Hazmin, Aris (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 70 orang staf bukan akademik kategori Kumpulan Pelaksana serta Kumpulan Pengurusan dan Profesional menyertai Program Kepimpinan dan Pembangunan Sumber Manusia Strategik UMP (Modul 2: Tahap Kompetensi dan Diskripsi Perilaku Staf) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Kampus Gambang pada 9 Oktober 2015 yang lalu.