Program Leadership Diagnostic menilai prestasi kepimpinan ketua - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terlibat secara langsung di bawah penyeliaan beberapa orang pegawai dan ketua jabatan dipilih menyertai Program Leadership Diagnostic anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang telah diadakan di Dewan Tun Fatimah dan Dewan Tun Teja, UMP Kampus Gambang pada 12 September 2015 yang lalu.