80 staf baharu sertai Program Orientasi - Suhana, Mohd. Nor (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 80 orang staf baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Orientasi Staf Baharu atau ‘Selamat Datang Ke UMP’ anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Kampus Gambang pada 29 September 2015 yang lalu.