BLPK anjur Program Keberkatan dan Kecemerlangan Bekerja - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 70 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada pelbagai jabatan menyertai Program Keberkatan dan Kecemerlangan Bekerja Menurut Perspektif Islam anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Kampus Gambang pada 14 September 2015 yang lalu.