UMP anjur Ceramah Kenegaraan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Ketua Penolong Pengarah Bahagian Counter Terrorism, Cawangan Khas Bukit Aman SAC Datuk Ayub Khan Mydin Pitchay menyampaikan Ceramah Kenegaraan kepada kira-kira 300 pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Dewan Kuliah di Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP), UMP Pekan pada 30 Oktober 2015 yang lalu.