Jejak Asnaf Kembali ke Sekolah bantu pelajar susah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 34 pelajar sekolah menerima sumbangan kelengkapan sekolah melalui Program Jejak Asnaf: ‘Kembali ke Sekolah’ anjuran Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Advanced Education (UAE) dan Persatuan Wanita UMP (Matahari) pada 16 Disember 2015 yang lalu.