Konvoi Berbasikal Mahasiswa hangatkan promosi Expoconvo UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 110 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari kedua-dua kampus Pekan dan Gambang menyertai Program Konvoi Berbasikal sempena prapelancaran pembukaan Karnival Expokonvo 2015 pada 12 September 2015 yang lalu sempena Majlis Konvokesyen Ke-10 UMP.