UMP Colour Run meriah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 1,200 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program UMP Colour Run yang dengan berlari sekitar kampus sambil ditaburi dengan serbuk berwarna hijau, biru dan kuning bagi menceriakan acara.