Warga UMP semarakkan kemeriahan Expoconvo 2015 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 1,000 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan Majlis Pelancaran Expoconvo yang dirasmikan oleh Ahli Lembaga Pengarah UMP, Dato’ Ahmad Azmey Haji Abu Talib sempena Majlis Konvokesyen UMP ke-10 di Dataran Canseleri, UMP Kampus Gambang, pada 14 Oktober 2015 yang lalu.