Anugerah Kokurikulum & Sanjungan iktiraf pencapaian pelajar - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Penyampaian Anugerah Kokurikulum dan sanjungan bagi menghargai jasa yang disumbangkan mahasiswa UMP dalam berbagai lapangan yang mengharumkan nama universiti.