Warga UMP jayakan Kempen 3R tingkat kesedaran pengurusan sisa pepejal - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Hampir 100 staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menyertai Majlis Pelancaran Program Pengurusan Sisa Pepejal dan Kempen 3R bertempat di Perpustakaan UMP Pekan pada 10 Disember 2015 yang lalu.