IPS anjur Bengkel Penambahbaikan Polisi dan Garis Panduan Pengajian Siswazah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Institut Pengajian Siswazah (IPS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Bengkel Penambahbaikan Polisi dan Garis Panduan Siswazah di Swiss Garden Resort & SPA Kuantan pada 25 Oktober 2015 yang lalu.