Program Penanaman Serai Wangi dan Kraftangan Jerami bantu ibu tunggal dan miskin - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Dalam usaha membantu golongan ibu tunggal dan keluarga miskin, Universiti Malaysia Pahang (UMP) melaksanakan Program Penanaman Serai Wangi dan Kraftangan Jerami di Perumahan Bersepadu Bukit Kenau.