Ng Teck Huai terima Anugerah Pelajaran Diraja - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Tekun, fokus dan memberi tumpuan yang penuh semasa kuliah adalah merupakan formula utama yang digunakan oleh penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jasa Cemerlang), Ng Tech Hui, 24.