Anugerah Pelajaran Diraja hadiah hari jadi istimewa Mohamad Arif - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Mohamad Arif Muahzim, bersyukur dan tidak menyangka bakal menerima hadiah hari jadi yang paling istimewa dalam hidupnya sempena Majlis Konvokesyen Ke-10 Universiti Malaysia Pahang (UMP) apabila dinobatkan sebagai salah seorang penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang).