Kongsi budaya dalam Malam Antarabangsa UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 1,000 orang dalam kalangan pelajar antarabangsa bersama-sama keluarga masing-masing memeriahkan International Open Day 2015 yang berlangsung di Dewan Astaka UMP kampus Gambang pada 28 Oktober 2015 yang lalu.