Persidangan COMRET kumpul tenaga pakar kaji nadir bumi - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya berjaya mengumpulkan lebih 50 penyelidik dan industri membincangkan mengenai nadir bumi dalam Conference On Malaysian Rare Earth: From R&D To Production 2015 (Comret15) yang berlangsung di Bukit Gambang Resort City pada 6 November 2015 yang lalu.