UMP meterai kerjasama dengan JKR Malaysia bagi pembangunan BIM dalam industri binaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pemeteraian persefahaman Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) dalam pembangunan Building Information Modelling (BIM) merupakan satu langkah yang konstruktif dalam industri pembinaan di Malaysia.