Mahasiswa cipta produk dari bahan kitar semula - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Sebanyak 18 produk berjaya dihasilkan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan menggunakan bahan-bahan yang dikitar semula. Pertandingan Go Green: Build an Ideal L.I.F.E Exhibition ini diadakan sempena Expokonvo UMP yang berlangsung di Dataran Canseleri, UMP Kampus Gambang pada 14 Oktober 2015 yang lalu.