Perisian bahasa isyarat e-MySL & MyKOD diiktiraf - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Dua Perisian Bahasa Isyarat Malaysia (eMySL) dan Malaysian Text Translator for Kod Tangan bahasa Melayu (MyKOD) yang dibangunkan di bawah projek penyelidikan pensyarah Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP), Dr. Mazlina Abdul Majid telah diiktiraf oleh Sekolah Pendidikan Khas Indera Mahkota II untuk dijadikan alat bantu mengajar pelajar-pelajar cacat pendengaran di sekolah tersebut.