FKKSA, Petronas LDPE kongsi kepakaran tangani letupan silo dan elektrostatik - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2015)
Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Advanced Education (UAE) menganjurkan bengkel selama dua hari bagi berkongsi kepakaran berkenaan letupan silo dan elektrostatik bersama pihak Petronas Chemical (LDPE) Sdn. Bhd. di World Resort Hotel Kijal, Terengganu pada 9 September 2015 yang lalu.