UMP jalin kerjasama dengan Inno Bio Ventures Sdn. Bhd. - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Inno Bio Ventures Sdn. Bhd. (IBV) dalam mewujudkan jaringan kerjasama yang berlangsung di Kompleks Inno Biologics, Nilai, Negeri Sembilan pada 24 November 2015 yang lalu.