Pelajar UMP harumkan nama universiti di KIDE 2015 - Abdul Rahman, Ahmad (Penerbit UMP, 2015)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengharumkan nama universiti di persada dunia apabila membawa pulang tiga pingat emas, tiga perak dan satu anugerah khas dalam Pertandingan Rekacipta Kaohsiung International Invention & Design Expo (KIDE 2015) pada 4 Disember 2015 yang lalu di Kaohsiung, Taiwan.