Al-Majallah menang Anugerah Buku Negara 2015 - Shalfarina, Shahriman (Penerbit UMP, 2015)
Kandungan yang padat, informatif serta penulisan yang berstruktur melayakkan buku Al-Majallah: Panduan Syariah; Institusi Kewangan Islam memenangi Anugerah Buku Negara 2015 bagi Buku Umum Terbaik kategori Undang-Undang.