UMP meterai hubungan kerjasama dengan Guizhou University - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Jalinan kerjasama erat Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Guizhou University (GU) China bakal memanfatkan bidang akademik dan penyelidikan membabitkan kedua-dua universiti.