UMP-ITB anjur persidangan antarabangsa iMEC dan APSCOMS - Zuryaty, Zol (Penerbit UMP, 2015)
Jalinan kerjasama strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Institut Teknologi Bandung (ITB) berjaya menganjurkan Persidangan Antarabangsa iMEC-APSCOMS 2015 anjuran Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP), UMP dengan kerjasama Fakulti Teknologi Industri, ITB, Indonesia bertemakan ‘Materials, Manufacturing and systems for Tomorrow’