Pengarah Urusan Motorola kongsi kepakaran dengan pelajar UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri program Industrial Talk by CEO bersama Dr. Hari Narayanan yang merupakan Pengarah Urusan Motorola Solutions Malaysia Sdn. Bhd. anjuran Jabatan Jaringan Industri dan Masyarakat (JJIM) pada 27 Oktober 2015 yang lalu di Perpustakaan UMP Kampus Gambang.