Sultan Pahang lancar MyGift UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUALA LUMPUR- Sultan Pahang, Sultan Ahmad Shah melancarkan program inisiatif saluran sumbangan Universiti Malaysia Pahang (UMP), MyGift UMP di sebuah hotel di sini malam tadi.