Nasyrah Fahida- perintis pembukaan Pusat Koordinasi GST - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Demi mangapai cita-cita menjadi seorang pengurus, Nasyrah Fahida Abdul Razak, 24, menjadikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai universiti pertama pilhannya.