40 pelajar sertai cabaran ekspedisi berkayak - Nor Adzizi, Najiruddin (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 40 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Cabaran Ekspedisi Berkayak anjuran Pusat Sukan yang bermula dari Teluk Batik menuju ke Teluk Nipah, Pulau Pangkor pada 24 Mei 2015 yang lalu.