In-Smartive suntik semangat jati diri pelajar SMK Bandar Tasik - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 21 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bertindak sebagai fasilitator mengadakan program Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) bersama Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bandar Tasik Selatan Kuala Lumpur yang membabitkan 100 pelajar pada 17 Mei 2015 yang lalu.