Mahasiswa hulur bantuan kanak-kanak mangsa taufan Haiyan dan gelandangan di Filipina - Amira Alia, Zulkifli (Penerbit UMP, 2015)
Pengalaman 10 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama pihak badan kebajikan Mercy in Action yang merupakan badan kebajikan swasta yang memfokuskan kanak-kanak dan komuniti setempat pastinya meninggalkan pengalaman yang penuh makna buat mereka yang berpeluang mengikuti Program Jelajah Komuniti ASEAN 2015: 'Komuniti Sosial & Budaya Filipina' anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) pada 22 Ogos 2015 yang lalu.