12 beradik gembira terima sumbangan dalam Program Jejak Asnaf UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Program Jejak Asnaf Fakir Miskin anjuran Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini yang mendapat sokongan Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan UMP Advanced Education(UAE) meninggalkan kenangan bermakna buat mahasiswa UMP yang menuntut di Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Nur Juaini Mohd Husni bersama keluarganya yang tinggal di rumah pangsa PPR Seri Alam, Kuala Lumpur.