56 pensyarah UMP kongsi kepakaran dalam penulisan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 56 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Bengkel Penulisan Rencana Kreatif anjuran Bahagian Komunikasi Korporat (BKK), Pejabat Naib Canselor (PNC) dengan kerjasama Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK) pada 26 Ogos 2015 yang lalu.