Jom Makan Durian erat hubungan baik UMP dan Media - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Program Mesra Media 'Jom Makan Durian' anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung pada 19 Ogos 2015 yang lalu disambut meriah dengan kehadiran lebih 30 pengamal media termasuk wartawan dan jurufoto media di negeri Pahang serta pengurusan universiti.