Persatuan Wanita UMP anjur Tazkirah Ramadan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 100 ahli Persatuan Wanita UMP (Matahari) hadir dalam Program Tazkirah Ramadan yang dianjurkan sebagai mengimarahkan bulan Ramadan yang penuh keberkatan pada 8 Julai 2015 yang lalu.