Penerbit UMP lancar 21 buku baharu - Shalfarina, Shahriman (Penerbit UMP, 2015)
Sebanyak 21 buku terbitan Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari pelbagai fakulti dan Pusat Tanggungjawab (PTJ) dilancarkan ketika Majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2015 di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 6 Julai 2015 yang lalu.