Diari ramadan untuk warga UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan beberapa inisiatif menyemarakkan kedatangan bulan Ramadan al-Mubarak yang bakal menjelang esok dengan mengedarkan buku Diari Ramadan dan poster waktu berbuka puasa kepada semua staf UMP.