Program Singgah Sahur erat hubungan dengan masyarakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 200 orang dalam kalangan staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama Gabungan Kelab Kereta negeri Pahang menganjurkan Program Jom Singgah Sahur UMP pada 10 Julai 2015 yang lalu.