Majlis Iftar pelajar antarabangsa meriah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 200 pelajar antarabangsa dari pelbagai negara yang menuntut di Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang menikmati juadah berbuka puasa dalam Majlis Iftar Ramadan yang dianjurkan Pejabat Antarabangsa pada 1 Julai 2015 yang lalu.