Majlis Hari Raya UMP Pekan meriah - Ahmad Hilmy, Agir (Penerbit UMP, 2015)
Kementerian jelas terpancar pada setiap wajah staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang telah bertungkus-lumus bergotong-royong menyediakan juadah sempena sambutan di UMP Kampus Pekan pada 31 Julai 2015 yang lalu.