UMP raikan bakal jemaah haji - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan sembilan staf universiti mengerjakan rukun Islam kelima menunaikan haji ke tanah suci Mekah pada tahun ini dalam majlis anjuran Jabatan Pendaftar yang berlangsung di Dewan Bankuet Canseleri UMP Kampus Gambang pada 19 Ogos 2015 yang lalu.