137 staf UMP terima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 137 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) dalam Majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2015 yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 6 Julai 2015 yang lalu.